Werkzaamheden

Hieronder vindt u een overzicht van onze expertise met daarbij een uitleg van onze werkzaamheden:

03078

Totale badkamer installatie
Wij kunnen u een totale badkamer aanbieden. Dit houdt onder meer in het leveren en installeren van het sanitair, douchehoek, bad, toilet, (design) radiator(en), whirlpool en stoomcabine. Uiteraard leveren wij tevens een hoge kwaliteit tegelwerk, en een hoge kwaliteit van afwerking.


Gas-, water- en sanitaire installaties
Het herstellen, vernieuwen en opnieuw aanleggen van gas- en water- en afvoerleidingen in en om de woning is voor ons als loodgietersbedrijf dagelijkse kost. Voor het vervangen van uw loden waterleidingen brengen we graag offerte uit, en informeren wij over de subsidiemogelijkheden. We hebben ruime ervaring als het gaat om aanpassingen ivm legionella.

Daarnaast adviseren wij u graag als het gaat om aanpassen of vervangen van onderdelen van uw toilet of badkamer. Een praktisch en mooi wandtoilet, een thermostatische badkraan of een nieuwe douchewand: op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden eindeloos. Er is een geweldige keus, haast te veel om op te noemen, van eenvoudig tot zeer luxe. Indien gewenst kunnen wij een afspraak maken bij een van onze leveranciers waar een groot aantal badkamers met toebehoren te zien is.

03126

Niet alleen zorgen we voor onderhoud en vervangen van aanvoerpunten voor water, ook de afvoerleidingen zijn onze zorg. Immers, een niet goed werkende riolering geeft veel overlast.

Verwarming
Een extra radiator plaatsen, een bestaande installatie verplaatsen of een volledige nieuwe centrale verwarmingsinstallatie leveren en monteren? Wij voorzien u graag van advies en begeleiden u tijdens het uitvoeren van uw verwarmingseisen en -wensen.

Zink, koper en loodwerken

Wij zijn uw specialist als het gaat om het verwerken van zink, koper en lood. Nadat de goten, kilgoten, deklijsten, roeven-, fels-, of losage-daken zijn ingemeten, zorgen wij dat deze geheel exact op maat worden gemaakt, waarna wij ze vakkundig en veilig worden aangebracht.

Het verwerken van lood en zink is veelal nog ambachtelijk werk zoals het 100 jaar geleden werd gedaan. De montage en verwerking vereist vakmanschap met jaren ervaring, die bij ons bedrijf aanwezig is. Dit deel van het loodgietervak zal naar onze mening nooit verdwijnen. Lood, zink en ook koper zijn duurzame producten en gaan jaren mee zonder onderhoud, mits ze vakkundig zijn aangebracht.

LOODWERK
Het loodwerk herstellen en vernieuwen van lood om schoorstenen en in opgaande gevels.

ZINKWERK
Het herstellen of vernieuwen van zinken goten.

Zink op dakkapellen en alle voorkomende zinkwerkzaamheden in en om het huis, bijvoorbeeld: luifels, zinken zijwangen, kilgoten. Ook complete zinken (roeven)daken kunnen wij voor u verzorgen.

Dakbedekking
Het onderhoud van het dak wordt vaak over het hoofd gezien. Pas als er problemen zijn wordt de vakman om hulp gevraagd.

Het is belangrijk om regelmatig uw dak te laten inspecteren en zodoende problemen te voorkomen. Voor de winter is het raadzaam uw dakgoten en afvoeren te ontdoen van bladeren en andere vervuiling. Eenmalig of met een onderhoudscontract, waardoor u eventuele lekkages vóór bent.

Wij voeren dan een dakinspectie uit, reinigen, repareren waar nodig en vernieuwen eventueel waar niets meer te repareren valt. Dit betreft vrijwel alle soorten dakbedekking zoals pannen-, bitumen-, kunststof-, zinken- en leiendaken en dakkapellen. Als na een eerste afspraak en inspectie blijkt dat het dak te slecht is om nog op te knappen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor het maken van een compleet nieuwe dakbedekking, desgewenst inclusief isolatie.

Voor vragen of een vrijblijvende prijsopgave kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bellen of een e-mailbericht aan ons toezenden via het digitale invulformulier op de contactpagina.